Γυναικεία υπόθεση ο Τροφώνιος για τους “Αλιαρτίστας” Εικόνες

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο ΑΚΟ Λιβαδειάς σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς διοργάνωσε για 7η συνεχόμενη χρονιά τον Τροφώνιο ημιμαραθώνιο με παράλληλους αγώνες 10χλμ, 5χλμ και 2χλμ για ηλικιακές κατηγορίες ανηλίκων.

 Οι Αλιαρτίστας για άλλη μια χρονιά έδωσαν τρανταχτό παρόν στην εξαιρετική διοργάνωση και σάρωσαν στα βάθρα τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η συνάντηση δόθηκε στο “Lofis cafe” στην Αλίαρτο, το κατάστημα των νέων μας χορηγών. 

Ευχαριστούμε πολύ τους ιδιοκτήτες του “Lofis cafe” για την ευγενική χορηγία. 

Αφού οργανώσαμε εκεί τις δρομικές μας τακτικές πίνοντας τα καφεδάκια μας δίπλα στο ποτάμι, βγάλαμε τις απαραίτητες φωτογραφίες με τα νέα μας δρομικά “T-shirts” και αναχωρήσαμε ακμαίοι για την Λιβαδειά! 

Ο καιρός ζεστός για την εποχή, δεν ήταν και τόσο ευχάριστος για τις μεγαλύτερες διαδρομές των 21χλμ και των 10χλμ, αλλά δεν πτοηθήκαμε! Κάναμε το ζέσταμά μας στην αγορά της πόλης και ξεκινήσαμε δυνατά και με καλή διάθεση και συμμετοχές στα 21χλμ, στα 10χλμ και στα 5χλμ! 

Το ίδιο δυναμικά με την εκκίνηση ήρθε και ο τερματισμός με 5 απονομές για τους Αλιαρτίστας στις γυναικείες κατηγορίες χαρακτηρίζοντας την σαρωτική μας εμφάνιση ως “γυναικεία υπόθεση”! 

Στα 5χλμ η Παπακωνσταντίνου Πέγκυ πήρε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη, στα 10χλμ είχαμε πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με την Μαγγόγια Όλγα και τρίτη θέση με την Τσιώλη Βάγια, στα 21χλμ είχαμε δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη με την Σπυριδούλα Παλαντζά και δεύτερη θέση στην ηλικιακή κατηγορία της για την Μωραΐτη Ελένη.

Στην συνέχεια ακολούθησε και η βράβευση για την πολυπλυθέστερη ομάδα της διοργάνωσης με τους παρακάτω δρομείς να εκπροσωπούν τους Αλιαρτίστας: Δρίτσα Μαρία, Τσιώλη Βάγια, Παλαντζά Σπυριδούλα, Μωραΐτη Ελένη, Μαγγόγια Όλγα, Παπακωνσταντίνου Πέγκυ, Αραπίτσας Γιώργος, Καλαμπαλίκης Γιώργος, Αργύρης Γιώργος, Τσιώλης Γιώργος, Ζυγογιάννης Γιώργος, Μωραΐτης Γιώργος, Μωραΐτης Θοδωρής, Κόκκαλης Χρήστος, Μπεζαΐτης Κώστας, Μάνδαλος Δημήτρης, Τριανταφύλλου Δημήτρης, Σταμούλης Τάσος, Μπουζίκας Σπύρος, Κολοβός Βασίλης, Ζαρκαδούλας Παναγιώτης, Αρβανίτης Βαγγέλης! Συγχαρητήρια στην διοργάνωση για τον όμορφο αγώνα που διεξήγαγε και την φιλοξενία που μας προσέφερε!

Επόμενο ραντεβού στης 5 Οκτωμβρίου στην Σαντορίνη και στο Santorini Εxperience!

#Aliartistas

Σχετικά